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The following is in response to your request for formal interpretation dated   
November 16, 2011.   
 
Question: 
 
Is there any prohibition in the Connecticut Building Code against running 
electrical, phone and cable wires through the basements and 2 hour fire wall 
between townhomes, assuming all the penetrations in the wall assemblies are 
through a rated assembly such as a Hilti collar? 
 
Answer: 
 
No, provided that Section R317.3, of the 2003 International Residential Code 
portion of the 2005 State Building Code, which deals with rated penetrations, is 
complied with. 
 


