
STATE BUILDING CODE INTERPRETATION   NO.  I-02-11 
 
 
January 21, 2011  
 
 
The following is being offered in response to your email request dated                 
January 14, 2011 in which you seek an official code interpretation.  Your question 
inquiry was “whether or not a product identified as “BL1” is deemed hazardous”.  
I am not authorized to make such a determination and, therefore, respectfully 
decline to do so. 
 
Additionally, the associated information submitted was lacking sufficient detail to 
determine code compliance with Section 414.0 and Table 307.7(1), of the 2003 
International Building Code portion of the 2005 State Building Code.  Please 
have the manufacturer indicate compliance with these sections. 
 


