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July 6, 2010 
 
The following is offered in response to your correspondence in which you seek a 
formal interpretation.  The question would apply to Section 317.2, of the 2003 
International Residential Code portion of the 2005 State Building Code. 
 
Question: 
“Are electric type SE feeder cables allowed to pass through 2 hour fire separation 
walls that separate townhouses in order to feed adjacent townhouses?” 
 
Answer: 
Yes, the exception to Section R317.2, of the 2003 International Residential Code 
portion of the 2005 State Building Code, prohibits plumbing or mechanical 
equipment within a common 2 hour fireresistance wall.  This code section states 
that the electrical installation shall be installed in accordance with Chapter 33 
through 42, of the above code, which does not prohibit the running of electrical 
feeders through the common wall. 
 


