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February 21, 2006 
 
 
 The following is offered in response to your February 6, 2006 letter to me in 
which you seek official interpretations of the requirements of subsection (a) of section 
29-260 and subsection (b) of section 29-261 of the Connecticut General Statutes. 
 
 As I have told you in previous communications, I am not authorized to provide 
official interpretations of statute and I thus decline to do so. 
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