STATE BUILDING CODE INTERPRETATION NO. 1-45-00

July 10, 2000

Your July 5, 2000 letter to me asks four repetitive questions regarding the
inclusion of Section 29-263 of the Connecticut General Statutes as part of the
Connecticut Basic Building Code or the State Building Code and four repetitive
questions regarding the “official legal title” for various building codes adopted by the
State of Connecticut.

Your requests do not seek official interpretations of the State Building Code, but
rather legal and statutory information. Since | am only authorized to interpret provisions
of the State Building Code, | am unable to answer your questions.



