STATE BUILDING CODE INTERPRETATION NO. 1-42-00

June 28, 2000

The following is offered in response to your FAX to me dated June 28, 2000 in
which you request an official interpretation of the State Building Code.

Question: “What location or locations in any Connecticut Basic Building Code or State
Building Code specifically reference section 29-263 of the Connecticut General
Statutes?”

Answer: Your request is not for an interpretation of the provisions of the code, but
rather a request for a research project that this office does not intend to undertake. For
your convenience, a copy of the 1999 Connecticut Supplement is enclosed for your use
in this project.



